April 28, 2013

Rapid & Cosmo & Vogue


Ćao ćao! Maaalo duži post!!!
Moram vam priznati da sam bila poprilično uzbuđena kad sam dobila poziv od Cosmopolitena da sam u natječaju Cosmo&Vogue ušla u uži krug s još 46 djevojaka i da dođem subotu u Split da sa Sanjom Dvornik odradim koju street style fotku s poslanim outfitom, a to je, ako se sjećate posta Jumpsuit from pregnancy days!
Odlazak u Split bila je prilika i za posjetiti voljenu Zaru gdje sam napokon!! pronašla toliko željene, najjednostavnije kratke jeans hlače visokog struka! A ovaj tigar zapravo je detalj sa jednodjelnog kupaćeg kostima kojeg sam ovdje upotrijebila kao top. Ove sandalice gledala sam i isprobavala još kad sam prije skoro 2 mjeseca bila u Zagrebu, ali nešto mi nije štimalo.. Sada u Splitu sam im dala još jednu šansu i zaljubila se u njih! Mislim da će biti moja najnošenija proljetno-ljetna obuća!! :)
P.S. nadam se da vam se sviđa moj autić! Svim shoppingholičarkama ga izričito preporučam zbog gepeka/prtljažnika od 550l u koji stane kutija i kutijica, vreća i vrećica kolko srce zaželi!! Hehehe!
P.P.S. blog na Facebook-u!












Mango sweater
Zara swimsuit
Zara pants
zeroUV sunglasses
Zara shoes
Moschino bag

April 26, 2013

Hey hey



Ćao ćao! Evo jedan brzinski post!
Za duge rukave postalo je stvarno prevruće! Tko planira u južnije krajeve neka obavezno ponese kupaći kostim (kupanje još ne preporučam) i neka hvata prve ljetne zrake. I sezona ljetnih klubova je otvorena! U susjedstvu mi je Ivan Zak, a ja sam toliko iscrpljena da nemam snage niti škicniti do rive :(
Šaljem vam puse za laku noć!!








H&M blazer
Topshop top
H&M pants
Asos sunglasses
Moschino bag
Zara shoes

April 22, 2013

Glitter and glitters


Ćao ćao mili moji :) Izgleda kao da ne izlazim iz ovih Jeffrey Campell Lita cipelica hehehe al stvarno ih volim! Ovu haljinu već ste mogli vidjeti u prijašnjim postovima korištenu kao suknju! :)
Svima šaljem šljokičastu pusicu!
Iii nadam se da me pratite na Facebook-u!










H&M vest
Stradivarius dress
Topshop cap
Asos sunglasses

April 21, 2013

Hey Mickey!


Ćao lipi moji nakon dužeg vremena! Protekli tjedan bio je teška ludnica s glavom u balunu..a sada evo jedan mali iskreni post!
Želja mi je uvesti u blog neke novitete, nešto novo, pa bila to videa, ideje, da sve skupa bude zanimljivije i zaigranije :D Prva muka mi je dizajn bloga, to je u pripremi i nadam se da će biti uskoro! Druga muka su mi lokacije!! Na jedan dan mi bude 'ko šiša sve ljude, uzmi dragi/a fotić i ajmo među ljude', a drugi, treći dan već opet isto, što skrovitije, a najčeće i bezveznije mjesto za slikanje dok si potajno držim fige da nitko ni tu ne naiđe! Ali srediti ću i to obećavam, i onda ću pisati kako sam prebrodila taj strah hehehe! Šaljem pusu veliku i prizanjem da me svaki vaš komentar puno veseli!
P.S. pratite me na Facebook-u!








Disney T-shirt
H&M vest
Zara pants
Asos tights
Asos sunglasses
H&M necklace
Accessorize, River Island rings
Guess bag
Adidas sneakers

April 17, 2013

Zara outfit


 Danas skoro pa u cijelosti Zara outfit hehehe.. Ova narukvica je poklon tate sa Brača napravljena od poznatog bračkog kamena. Jedino ga je zanimalo hoće li ju vidjeti na blogu hehehe! Pa evo, hvala tata :*
Da budem iskrena, ovo je bio udobniji outfit za kod doktora i visoke pete bile su samo za brzinsku sliku, kasnije sam se odmah preobukla u bijele starkice. Na slikama možete primjetiti da sam ko 'pokisla', uhvatila me neka tupava viroza i čamim kući ovako nemoćna- a taman sam laganini krenila s vraćanjem kondicije :(








Zara jacket
Zara sweatshirt
Zara pants
Mango sunglasses
Accesorizze and gift from Brač bracelets
Zara bag
Converse sneakers
Zara heels

April 15, 2013

Baseball jacket + little black dress!


Napokon sam napravila kolaž kombinacija prvog mjeseca (od 03.03.-03-04.) i mislim da klikom na sliku ona bude veća! Kombinacija u ovom postu je kombinirana kao uspješan spoj nespojivog-moje najdraže jakne i crne male haljinice. Ovo je dnevni outfit, ali uskoro u njemu planiram i noćni izlazak uz malene preinake! Pusa! :)









Zara jacket
Stradivarius dress
Asos sunglasses
Accessorize ring
Zara bag
Zara shoes

Labels