June 30, 2013

The crop top loves glitters!



Ćao dragi! Postala sam ovisna o ovom crop topu, toliko da ga nosim i po stanu uz trenirke, a ovaj put i uz šljokičastu haljinu. Rezultat žurbe su ne baš najbolje slike, a lokacija je Šibenski most, na kojem uskoro počinje sezona skakanja bungee jumpingom. Jel' bi se ikad usudili na tako nešto?















 
I wore:
Tally Weijl crop top
Stradivarius dress
Accessorize headband
Vogue sunglasses
Zara shoes

June 28, 2013

Girly day!



Ćao lipi moji! Ovim slikicama ima nekoliko dana kada smo moje blizanke i kumice sa mojom malom curom imale dan za lickanje i šminkanje. Ipak nam je to struka! :P Kasnije smo iskoristile prekrasan dan za šetnju i bučkanje.. Ovaj gornji dio River Island kupaćeg kostima sam naručila još na kraju prošlog ljeta na Asosu i nisam mogla dočekati ljetne dane da ga prvi put isprobam!

IMG_6709

IMG_6767







IMG_6870

IMG_6880




IMG_6888

IMG_6891


IMG_6897



I wore:
Tally Weijl crop top
Asos shorts
Vogue sunglasses
Obag bag
River Island bikini top
Havaianas sandals

June 26, 2013

Split! New Rayban corner and Vogue sunglasses collection



Sjećate se kad sam pisala da prošli četvrtak idem na otvaranje RayBan cornera optike Anda u Joker centru? Pa stigle su slikice!! Fotkala me je Sonja Dvornik s novom kolekcijom Vogue naočala, a ja sam se totalno zaljubila u sive, kakve nosi Eva Mendes na reklami 'Casual chic', a imam ih u crnoj verziji i ne odvajam se od njih! Na otvorenju su bili prigodni kolačići u obliku Ray ban naočala, a velike izrezbarene lubenice u kojima su bili kokteli su bile prava umjetnost i od silnog divljenja sam im zaboravila slikati.. Smotana ja! :)




























I wore:
H&M shirt
Mango dungaree
Zara shoes
Moschino bag
Vogue sunglasses (new collection)

June 24, 2013

New design..!



Novi dizajn je tu!! Želim dodati još neke sitnice i 'pretince', ali baš sam zadovoljna!
Na portalu Budi.in sam među 5 cura na osnovu najboljeg stylinga koje su osvojile ulaznice za In Music festival za sva tri dana i ne mogu vam opisati koliko mi je žao što najvjerojatnije neću moći ići..
I dok sada pada neočekivana kiša, donosim vam jučerašnju kombinaciju za plažu.. Pusa!

























I Wore:
Vintage Levi's shirt
Zara swimsuit
Vogue sunglasses
H&M rings

June 22, 2013

The old Topshop long dress


Nakon 5 godina izvukla sam ovu Topshop haljinu iz ormara i uz detalje joj dala festivalsku notu. Nemogu vam opisati koliko mi je žao što Topshopa više nema na našem području! I jel vam se sviđa ovaj ruksak? Jedan je od nasljeđenih maminih stvari koje je kupovala u Trstu kada je bila mojih godina i zato ga puno volim!
 P.S. Red soles run the world na Facebooku!








Topshop dress
Asos sunglasses
Random bracelets
Vintage backpack
River Island boots

Labels