January 22, 2014

White jeans in the Winter














Who says that you can wear white jeans only in the Summer? I feel great in white clothes in this period. Especially in those jeans! Be sure you will see them in the next few posts until the end of this month!
My examination period is getting closer, fingers crossed!


Tko kaže da su bijele hlače predviđene samo za ljeto? Osjećam se fenomenalno zadnje vrijeme u komadima bijele boje, pogotovo u ovim hlačama, te će te ih sigurno vidjeti u još kojem postu do kraja mjeseca!
Do tad, držite mi fige, rokovi su sve bliže...









































































I wore:

Vogue sunglasses - find them here
Zara coat
Mango sweater
H&M white jeans
My engagement ring and chrism bracelet
Sisley shoes
Alexander Wang bag - great one here

January 20, 2014

Cozy comfy windy






 Altough many of you complain to this crazy weather with southern wind, I belong to a minority who simply enjoys it. While I get into a fight with scrips, books and examination periods, I bring you one of my typical sports outfit with current favorite Choies vest.

Iako se mnogi žale na ovo vlažno vrijeme s jugom, spadam u onu manjinu koja jednostavno uživa u njemu. Dok krećem u borbu sa skriptama, knjigama i ispitnim rokovima, donosim vam jedan moj tipični sportski outfit s trenutno omiljenim Choies prslukom :-)












 
I wore:
Levi's shirt
Vogue sunglasses
Cruciani bracelet - find it here
Choies faux fur vest - find it here
Nike leggings
Nike sneakers
Zara bag

January 17, 2014

Yolo my lovelies! Haha!







Nakon dužeg vremena odstupanja, želim vam poželjeti sve najljepše moguće želje! Da budete ustrajni u svojim željama i odlukama, da vas nikakvi zli ljudi u njima ne mogu sputavati i da pobjedite sami sebe. Jer sam sebi čovjek je uvijek najveći izazov :-) Iako ovo izgleda klasična Novogodišnja čestitka, želim ju svima vama, i da to vi zaželite u svojim srcima za sve, i one loše :-)
U ovoj Novoj godini imam ravnih 14 planova / ciljeva.. Nekih manje nekih više realnih ;-) 31. prosinca ove godine se čitamo i nadam se da će svi biti realizirani.. A onda ću ih i otkriti! :-P Do tada, donosim vam kombinaciju u kojom sa ja totalno 'ja'. Zaljubljena sam, totalno, u novu Zarinu dolčevitu uhvaćenu na sniženju s nekih 400kn na 120kn! :-) I u novi Choies prsluk, kojeg još uvijek možete pronaći TU i kojeg ne skidam sa sebe zadnjih dana! 





































































I wore:
Ray Ban
 sunglasses SS/14

Bracelets - My souvenirs from Turkey
Zara turtleneck
Choies faux fur vest ~ find it HERE
Zara pants
Moschino bag ~ find some HERE
Nike sneakers ~ find some HERE

Kisses to you,

R,

Labels